Oktagon

Skolens jenterolag ble født i 2008, og har siden den gang vokst seg til å bli en engasjert, treningsglad og livlig gjeng. Vi trener to ganger i uken, aller helst på det uslåelige Nordåsvannet, men også på romaskin, på løpetur og med styrketrening. Hver vår deltar vi også i den årlige Studentregattaen, der vi konkurrerer mot de andre studentrolagene i landet.
 
En Oktagoner vet at ingenting slår en tidlig lørdagsmorgen på et speilblankt Nordåsvann med herlige venninner, ikke ved din side, men foran og bak deg. Når åren din treffer det speilblanke vannet i takt med de syv andre, og det eneste som høres er årer som skværer, slider som glir, og en smørblid cox i ditt øre, da er livet godt å leve.
 
Minst like viktig som treningene, er opplevelsene og vennskapet vi deler utenom. Vi har det fantastisk gøy sammen på vorspiel, Aulashow, hytteturer, frokoster, opplegg internt eller sammen med Crew og mye annet, og du skal ikke se bort fra at jentene på laget blir noen av dine beste venner. Hos oss er vi alle i samme båt.