NHHI kick-off

NHHI kick-off:

Det var knyttet stor spenning til semestrets NHHI kick-off med rekordmange påmeldte lag og deltagere, og ikke minst om noen endelig kunne ta vandrepokalen fra Volleyball.

Kvelden startet i kjent stil med quiz hvor det var Stallfyll som kom best ut av startblokkene, etterfulgt av Motbakke, FK 1936 og Volleyball. Deretter var det klart for åtte ulike leker som skulle avgjøre finaleplassene.

Etter åtte spennende leker var det et endelig resultat, og på fjerdeplass kom Volleyball. Goliat var beseiret, og med 3 lag på delt førsteplass var alt klart for en heidundrende finale. De tre lagene var Løkkefotball, Svømming og Allidrett. Hvorav de to siste var på nedre halvdel etter quizzen, noe som kanskje ikke er overraskende hvis man har overvært det politiske landskap de siste årene.

I finalen ble det derimot Løkkefotball som stakk av med seieren i en intens finale etterfulgt av henholdsvis Svømming og Allidrett. Løkkefotball mottok med det vandrepokalen og 5000 kroner, og 2. og 3. premien var henholdsvis 3000 og 2000 kroner. I tillegg mottok Volleyball gavekort fra Peppes Pizza i premie for 4.plassen. Gratulerer til vinnerne!

På vegne av NHHI-styret takker vi med det for en fin kveld, og vi gleder oss til å se dere igjen til høsten.