Student-EM i futsal

Student-EM, også kjent som European Universities Championships (EUC) arrangeres i regi av det europeiske studentidrettsforbundet EUSA annethvert år.
NHHI er stolte av å nok en gang kunne sende NHHI Futsal til student-EM i Polen denne uken. De har allerede spilt to kamper;
Den første kampen i gruppespillet ble spilt mot Istanbul University fra Tyrkia. På sin egen facebook-siden skriver NHHI Futsal at første omgang gikk som en drøm og de gikk til pause med en 2-0 ledelse. Tyrkerne klarte likevel å snu kampen i andre omgang, og da dommeren blåste i fløyta sto det 3-3 på resultattavla. Et noe surt uavgjort-resultat sier gutta fra NHH.
Den andre kampen ble spilt mot Siberian Federal University fra Russland. Fokus før kampen var å ligge kompakt og å få en god start. Likevel gikk russerne til pause med ledelse og 2-1. Utover i andreomgangen ble det tungt NHHI-laget og det sterke laget fra Russland satte inn 4-1 og 5-1 før gutta fra NHH reduserte til 5-2. Dette ble også sluttresultatet.
Allerede i morgen venter en ny kamp mot University D´Evry fra Frankrike. Denne kampen vil avgjøre om gutta fra NHH tar seg videre til åttedelsfinale. Vi krysser fingrene og heier på dere!
IMG_0849small1 IMG_0897small1 IMG_0915small1 IMG_0960small1 IMG_0994small1 IMG_1058small1 IMG_1218small1 IMG_1223small1

 

(Saken oppdateres videre utover i mesterskapet)