Årets første NHHI Kick-off

Vårsemesteret er i gang, og det er duket for Kick-off.

Fredag 1. februar inviterer vi til årets første NHHI Kick-off!

Kvelden begynner med den tradisjonsrike quizen, før lagene deretter skal kjempe mot hverandre i diverse leker. Dørene åpner klokken 19.00, og quizen begynner klokken 19.30. Ingen lag kan slutte seg til konkurransen etter dette. Møt derfor opp og registrer laget i god tid.

Påmelding gjøres ved å sende mail til nhhi.info@nhhs.no (hvilket lag og antall deltagere) for å sikre bordplass i Aulaen. Påmeldingsfristen er satt til onsdag 30. januar. Vi legger i tillegg til at det vil gi konsekvenser ved neste kick-off hvis man melder seg av etter påmeldingsfristen.

Et lag må bestå av minst 5 personer. Dersom dere ikke er nok, må dere slå dere sammen med et annet lag.

Vi kan love god stemning og stor idrettsglede! Det vil bli delt ut flotte premier til vinnerne.

Vi gleder oss!